Skip to content

Restaurant

"Komt u bij ons dineren, dan kunt u gratis parkeren op onze eigen parkeerplaats. Deze kunt u vinden aan de achterkant van ons pand. Wij beschikken over ruim 20 parkeerplaatsen. Graag verzoeken wij u wel van te voren ons te bellen."

BETAAL NOOIT MEER DAN € 35,- P.P.

Of u ervoor kiest om uitgebreid te komen dineren of juist een klein hapje komt eten:
Bij Asian Taste hanteren wij een plafond-bedrag en betaalt u nooit meer dan € 35,- per persoon!*
(M.u.v. dranken en prijzen tijdens feestdagen, voor meer informatie zie onze voorwaarden*)

Hoe gaat dit te werk?
Maak samen met uw gezelschap keuze uit ons ruime assortiment aan Aziatische gerechten.

  • Wanneer het totaalbedrag aan bestelde gerechten het Asian Taste plafond-bedrag van € 35,- p.p. niet heeft bereikt, betaalt u natuurlijk alleen voor de gerechten die u heeft besteld.
  • Wanneer u voor meer dan € 35,- p.p. aan gerechten besteld, wordt het Asian Taste plafond-bedrag ingevoerd. Hierdoor betaalt u nooit meer dan € 35,- per persoon. Ideaal voor als u uitgebreid wilt komen dineren, maar geen zorgen wilt maken over het budget!

Voorbeeld:
Wanneer u met een gezelschap van 4 personen komt eten, wordt het plafondbedrag van de tafel ingesteld op 4 x € 35,00 = € 140,-. Bestelt u gezamenlijk voor minder dan € 140,- aan gerechten, dan wordt het plafond-bedrag niet ingevoerd en betaalt u alleen voor de gerechten die u heeft besteld. Bestelt u voor meer dan € 140,- aan gerechten, dan wordt het plafond-bedrag ingevoerd en krijgt u de gerechten boven deze prijs van het huis en betaalt u maar € 35,- per persoon!